Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev august 2021
Indskrevet: 21/8, 2021

Sommeren er desværre ved at gå på hæld, men vi er helt oppe i gear igen, og der er gang i den. De få Corona-restriktioner, der er tilbage, er vi ikke omfattet af. Myndighederne anbefaler dog, at vi fortsat spritter af.

Ændring af medlemskab

Ønsker du at ændre dit medlemskab skal du skrive til denne mailadresse:

medlem@bagsvaerdroklub.dk

Husk at orientere dig om hvad du må med de enkelte medlemskaber. Det står her på hjemmesiden under Klubinfo "Lov for Bagsværd Roklub" §8.

VM i kano og kajak

Som de fleste ved er der VM i kano og kajak på sprintdistancerne i næste måned. Det betyder, at søen er lukket fra d. 4.9.-19.9., og klubben er lånt ud til DKF fra d. 10.9.-19.9. De har lånt pejsestuen, køkkenet, bestyrelsesrum, toiletter, omklædningsrum og bådehal 1 og 2. Bådene i midten af bådehal 1 og 2 flyttes til anden bådehal.

Vægttræningsrum og ergometerrum kan bruges i begrænset omfang af dem, der har fået tilladelse til at bruge dem. Såfremt det internationale kano- og kajakforbund udstikker retningslinjer i forbindelse med Corona, skal disse følges.

Det er planen at kaproerne træner fra Furesø Roklub og motionisterne fra Holte Roklub. Bådpakning vil formentlig finde sted d. 2.9.

Sct. Hans arrangement

Sct. Hans arrangementet forløb rimelig godt. Stor tak til alle hjælperne, dejligt at så mange unge mennesker også hjalp til.

Kanindåb

Der er endnu ikke fastlagt nogen dato for kanindåb, men I hører nærmere, når der er en dato.

Klubbens Facebookside

Husk at holde en god tone i opslagene og kommentarerne og lad være med at hænge nogen ud. Administratorerne forbeholder sig ret til at slette opslag, der ikke overholder det, og husk man altid kan henvende sig til bestyrelsen, hvis man har noget "surt" (også gerne "sødt").

Brandsikringsprojekt

Der er ikke så meget nyt. Kommunens rådgivningsfirma er i gang med brandsikkerhedsstrategi, der opfylder lovkravene. Vores plan/indretning er godkendt med visse rettelser og indgår formentlig i strategien.

Ergometre

Der er kommet flere ergometre tilbage fra udlån, men der mangler fortsat 4. Det er ærgerligt, men vi kan ikke rigtig gøre noget ved det.

Vi har købt 2 nye ergometre af anden type for at prøve dem. De koster det dobbelte, og vi regner ikke med at købe flere.

Vagtrundering

Vagten har for en 7 måneders periode indberettet 24 hændelser, 7 i juli alene, som omhandler at portene og døren til pejsestuen ikke er lukkede. Husk at lukke dem inden I går hjem.

Permanent dørlåsning

Under Coronaen har hoveddøren været låst permanent. Døren vil nu stå åben igen, dog i et mere begrænset tidsrum end før Corona. Tidsrummet er endnu ikke fastlagt. Nøglebrik kan købes i shoppen i Klubmodul.

Ny eltavle

Vi skal have ny eltavle, og følgende er meldt ud fra elektrikeren:

30.8. Påbegyndelse på demontering af hovedtavle samt indføring af ny stikledning i bygningen.

31.8. Demontering af hovedtavlen. Delvis strømafbrydelse i bygningen.

1.9. Strømafbrydelse fra kl. 7 til 16.

2.9. Delvis strømafbrydelse i bygningen.

3.9. Test og afprøvning. Reetablering af belægning samt ved transformerstation.

7.9. Aflevering.

I skal lige være opmærksomme på, at der bruges strøm til opvarmning af vandet, så der vil ikke være varmt vand i de perioder, hvor der er lukket for strømmen.

Roskole 30+

Der har været stor søgning på roskolen i foråret, så meget, at vi er i gang med endnu en. Alle deltagere (19) i foråret blev frigivet. 3 er dog stoppet. Velkommen til jer alle.

Orden/oprydning

Vi er tilbage til nogenlunde normale tilstande, og vi er igen mange brugere, men noget synes at være gået lidt i glemmebogen, og det er orden/oprydning. En god ting vil være at genlæse ordensreglerne både her på hjemmesiden eller også når du går ud af døren fra omklædningsrummene, hvor de hænger i en ramme. De hænger i nogenlunde øjenhøjde for de fleste (jeg har ikke bestemt højden :-)).

Der er indkøbt 2 nye glemmekasser. Nogen har måske bemærket, at den ene står i pejsestuen. Den vil blive flyttet ud i bådehal 5/6, hvor glemmekasserne plejer at stå. Regler for tømning står på - når der er gået en måned bliver kassen sat ind i værkstedet, og vi går i gang med en tom glemmekasse. Den fyldte glemmekasse fra værkstedet bliver tømt efter en måned.

Træningstøj må ikke efterlades i omklædnings- og saunarum

Omklædningsrummene bliver tømt for glemt tøj mandag, onsdag og fredag formiddag. Der må ikke hænge tøj til tørre i omklædningsrummene. Der henvises til tørrestativerne.

Glasflasker og glas må ikke medtages i omklædningsrum, baderum, sauna, bådehal og træningslokaler.

Kapaciteten af skabe vil ikke blive øget så længe der er skabe, der er tomme og til udlejning. Hvis du vil leje et skab (kr. 300 om året) skal du henvende dig til klubchefen.

I damernes omklædningsrum skal man huske, at det er en skoreol, der er opstillet. Den er ikke til alt mulig andet også. Alle sko, der ikke skal smides ud, skal mærkes med navn senest d. 3.10. D. 4.10. bliver reolen tømt for sko, der ikke er navn på.

Køleskab - Madvarer, mælk m.m. mærkes med navn, og man tørrer naturligvis op, hvis man spilder noget. Man sætter ikke store gryder ind med en lille rest i.

Læs/genlæs ordensreglementet. Det ligger under Klubinfo.

Regitze Rønstrup