Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev, forår 2021
Indskrevet: 9/3, 2021

Nyhedsbrev, forår 2021.

Vi er gået i ind forårets første måned, og den lyse tid er i gang, forhåbentlig i mere end en forstand. Indendørssæsonen startede med de muligheder, der var m.h.t forsamlingsforbuddet, men det sluttede brat i december, og vi blev sendt udenfor. Jeg synes de, der har været instruktører ved rospinningen, skal have en stor tak for hjælpen, og de, der har bakket op og hjulpet til skal også have tak. Det har været en stor fornøjelse, men andre har også bidraget til motionen - Lisbeths "tegneserie" motion og Matilde Madsens virtuelle søndagstræning - også tak til jer.

På torsdag d. 11.3.21 kommer bådene tilbage fra vinterhi. Det betyder dog ikke vi skal læsse bådene af og lægge dem på plads på torsdag. Det vil blive gjort ad hoc.

Bådklargøringen skal også i gang, og der er forhåbentlige nogen, der laver sedler med hvad der skal eftergås på bådene og indkøber shampoo, polish m.v.

Sidste år var der standerhejsning i stilhed. I år kan vi fejre det med et begrænset deltagerantal.

Standerhejsningen er søndag d. 28.03.21 kl.12

Der er tilmelding i Klubmodul fra d. 10.03.21, og man må gerne tilmelde flere. Hvis man tilmelder flere skal man dog tilmelde sig selv flere gange. Husk at skrive i bemærkningsfeltet hvem det er du tilmelder. Tilmeldingen lukker automatisk, når der er 15 tilmeldte. Der vil være lidt servering af en slags, men det foregår udendørs, og vejret er bestemmende for hvad der serveres.

I klubhuset foregår der en del ting. Den gamle opslagstavle ved indgangen er nedtaget, og der er opsat ny opslagstavle i plexiglas i vinduesruden ud mod søen. Sæt ikke opslag på selve ruden, da det er svært at få tapen af igen og til gene for vinduespudseren. Der vil blive opsat et par hylder i gangen i stedet for til brug for glemte nøgler, briller m.v. Glemt tøj skal ud i kassen i bådehallen.

Der er opsat nye væglamper i forhallen og i gangen til pejsestuen. De giver et rigtig godt og varmt lys.

De nye saunaer er ikke helt færdige endnu. Derudover er der nogle andre store projekter på tegnebrættet bl.a. nye el-installationer herunder en ny tavle.

Bestyrelsen henstiller til, at de der har tilladelse til at benytte klubben indendørs herunder omklædningsrummene, sørger for at de er ryddelige, så rengøringspersonalet kan komme til at gøre rent.

Bambussokker, hvide og sorte, kan købes i Klubmodul - 5 par for 150 kr.

Det kan oplyses, at Mia Espersen ikke er kaproningschef længere. Kaproningschefens opgaver varetages af Jens Graudal.

Der er ikke noget nyt omkring afholdelse af generalforsamling.

Regitze Rønstrup