Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Træning fra 1. marts 21
Indskrevet: 25/2, 2021

Kære alle,

Som I sikkert allerede har hørt, må vi fra mandag være 25 samlet udenfor. Det betyder, at vi fortsat skal komme omklædt og ophold i klubben ikke er tilladt. Der er nogen, der har tilladelse til at være indendørs - den fortsætter.

Da der pt. ikke er så mange ergometre i klubben, er der igangsat en hjemkaldelse af 10-15 ergometre, og de er forhåbentlig tilbage til brug på mandag.

2 meters reglen er fortsat gældende

For motionisternes vedkommende gælder, at der først kan trænes fra kl. 18 på mandag og fremover, da ungdomsroerne forventes at komme i gang igen til deres normale træningstider før motionisterne.

Carsten Mollerup må stadig anses for, at være officiel træner/instruktør for motionisterne, og må derfor beslutte om der skal være tilmelding på trods af vi kan være 25, men det er ærgerligt at gå forgæves, og vi har jo været rigtig mange. Man kunne lave tilmelding via Klubmodul.

Personligt vil jeg sige jer tak for den overvældende interesse/deltagelse de seneste måneder, og der er jo blevet flere og flere hold - en super positiv oplevelse. Jeg synes det har været hyggeligt, sjovt og inspirerende, og så har vi prøvet at sidde i ergometret i slags vintervejr - det har også sin charme.

God træning.

Regitze Rønstrup