Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  AFLYST - Damernes Kegleaften d. 4.11.20 kl. 18.
Indskrevet: 18/10, 2020

Så nærmer vi os tiden, hvor roklubbens årlige keglemesterskab for kvinder skal afgøres.

Der er rift om den prestigefyldte titel, så det bliver ikke nogen nem sag, da vi gør alt hvad vi kan for at blive årets keglemester. Omkring keglebanen går snakken lystigt om store og små begivenheder i årets løb. 

Gå ikke glip af dette årlige arrangement med en dejlig middag som opvarmning inden spillet sættes i gang. Har du ikke været med før, så er det NU. Der er præmier til bedste spiller og bedste hold.

Reglerne omkring Corona vil blive overholdt. Det vil nok være en fordel at benytte mundbind, når der rejses kegler. Mundbind og evt. handsker skal du selv medbringe. Sprit indkøbes.

Pris for middag, kaffe/te og kage er beskedne kr. 125. Drikkevarer skal du selv medbringe. Øl og vand kan evt. købes i automaten. 

Tilmelding i Klubmodul senest d. 30.10. Dette er blot tilmelding, så du kan sagtens tilmelde dig NU. Betaling skal ske via MobilePay på tlf. 6120 3640 senest d. 1.11.

Der er plads til 36, og jeg håber at se et bredt udsnit af klubben. Det er hyggeligt at lave noget sammen på tværs af klubben, der handler om noget andet end roning. Vi spiser i "gymnastiksalen", så derfor er det nok en god idé at medbringe en god lun trøje.

Håber vi ses til en rigtig hyggelig aften.

Regitze Rønstrup