Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Euroslide- for roere
Indskrevet: 20/11, 2019

Euro Slide Open 2016

RELEVANT FOR:

Alle

REGATTA DATO:

Lørdag d. 7. december

REGATTA STED:

Gladsaxe hallenLIDT OM SLIDE OPEN:

Concept 2 Danmark og Bagsværd Roklub byder velkommen til C2 Euro Slide Open og C2 SkiErg mesterskab.

Der er gratis entré for alle, så medbring bare venner og hele familien, der på den måde kan opleve jer og roning, når det er bedst. Al konkurrence og præmieoverrækkelse finder sted i Gladsaxe Sportshal. 

HVAD ER EURO SLIDE OPEN? 
Euro Slide Open er en spændende event hvor roere udfordres til at ro sammen som hold i Concept 2 romaskiner ved hjælp af Concept 2 slides. Det er en fremragende måde at styrke og vedligeholde samroning og teamwork gennem vintersæsonen.

HVAD ER SkiErg MESTERSKAB?
Der afvikles DM mesterskab i ski ergometer, Concept2 Ski ergometer.   

Samtidig er Euro Slide Open og SkiErg DM en underholdende event for alle tilskuere, inklusiv familie og venner. 

HVEM KAN DELTAGE? 
Euro Slide Open har konkurrencer i 2-, 4- og 8-slides for junior C/D (500m), junior A/B (1000m), senior (1000m) og masters (1000m). For alle klasser er 8-slide kun 500 meter. Ingen indledende heats, kun finaler og heats, med C2 Euro Slide Open handicap i forhold til alder og vægt.
SkiErg afvikles i C2 SkiErgometre over 1000m. Åben og letvægts klasse for mænd (under 75 kg) og kvinder (under 61,5 kg), desuden er der også 4x500m stafet for kvinder og mænd.

Vi gør særligt opmærksom på at alle deltagere skal indvejes senest en time før deres første løb (undtaget er deltagerne i den åbne SkiErg klasse. Indvejning kan foretages fra kl. 10. 

Bagsværd Roklub arrangerer denne begivenhed, så der er også brug for hænder til at stille op fredag og pakke ned lørdag. 

TRANSPORT:

Da det er i Gladsaxe hallen, finder man selv vej derop. Man aftaler med sin træner, hvornår man skal være der.

FORPLEJNING: 

Man medbringer selv en stor madpakke til dagen og drikkedunk.

HJÆLP:

Der er brug for hjælp til opstilling m.m. Man kan sagtens hjælpe, selvom man skal ro og man kan sagtens hjælpe, selvom man ikke skal ro! :)

 Jeg regner med at se en god blanding af juniorer, seniorer, 18+ere, 30+ere, 60+ere samt forældre hjælpe enten om fredagen eller lørdagen. 

 Jo flere vi er, jo hurtigere går det og jo bedre en oplevelse det er for alle! Se separat nyhedsbrev for mere info.

TILMELDING OG TILMELDINGSFRIST:

Hvis man skal ro: 

Man tilmelder sig via klubmodul, og så klarer trænerne/Mia resten. Tilmeldingsfristen er mandag d. 25. november kl. 23.59.


Hilsen

Mia & trænerne