Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev oktober
Indskrevet: 24/10, 2019

Kære medlemmer,

Her kommer lidt info fra bestyrelsen:

Der mangler en koordinator til St. Hans arrangementet ved Bagsværd sø, som BR kommer til at stå for også i 2020. Hvis du vil være med til at sætte dit egen præg på arrangementet bedes du kontakte formand Mikael Espersen.

Vores nye dobbeltgig er kommet hjem og taget i brug. Nu er det ved at være standerstrygning og den kommer i vinterhi, men den kommer helt sikkert at fylde en rolle i vores bådpark 2020.

Astrid Krüger er ny motionchef!
Bestyrelsen glæder sig til det kommende samarbejde med hende og ønsker hende velkommen til posten.

Der er spærret af ved det store træd til venstre for bådbroen begrundet risikoen for at det knækker af og skader en fordi gående. Kommunen kommer at save ned store dele af det indenfor en kort fremtid. Indtil da, bedes I respektere afspærringen.

Lørdag den 26. oktober er der klubkaproning, standerstrygning og klubfest! Se mere om dette i separate nyhedsbrev.

Lørdag d. 14 marts er der arbejdsdag i BR fra 9-12. Tag arbejdstøjet på og find knofedtet frem for der skal ryddes op, gøres rent, fejes, lægges på plads, foldes, tørres af, stables. Ved at melde datoen ud alle reden nu, håber bestyrelsen på stort fremmøde fra alle klubben medlemmer. Der inviteres til morgenmad kl. 8.30 og så går vi i gang!

Hvis man ønsker at stille op til regattaer, f.eks. CPH Harbour Race, for BR, skal man være et aktivt medlem (altså en der betaler kontingent) i klubben. Det er ikke nok at være et tidligere aktivt medlem, eller ikke at ha husket at få opdateret sine kortinformation på klubmodul så at der ikke betales kontingent.

I disse dage er der mange der ikke har opdateret sine kortinformationer på klubmodul. Hvis man ønsker at melde sig ud fra BR skal man sende en mail til medlem@bagsvaerdroklub.dk. Det er ikke nok at inaktivere det kort der betales kontingent via. Idenfor den nærmeste fremtid kommer bestyrelsen til at gennemgå hvilke medlemmer der ikke har gyldigt kort på klubmodul og fjerne rettighederne til disse personers nøgler.

Standerstrygning er ens med vintertilladelser. Husk at få din udfyldt i tid hvis du tilhører den gruppe der må træne på vandet i vinterperioden. Hvis du ikke må gå på vandet findes der et hav af mulige aktiviteter via BR Trim & Motion. Se separat nyhedsbrev om disse der begynder i næste uge!

Med ønske om en god vintertræning til alle klubbens medlemmer!
BR bestyrelse

- Indlagt af Veronika