Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  BRs julekalender!!!
Indskrevet: 28/9, 2018

Kære medlemmer,

Vi har fået alle tiders ide, til hvordan vi kan indsamle penge til nye både: vi laver en skrabe-julekalender, i anledning af roklubbens 75-års jubilæum!

Der er to faser i processen: 1. indsamling af præmier og 2. salg af julekalendere. Som altid når det drejer sig om en forening drevet af frivillige, har vi brug for en bred opbakning fra jer alle. Pengene som kan samles ind er rigtig gode: hvis vi får solgt 3.000 kalendere, er der op til 150.000kr til klubben (minus den gaveskat vi skal betale for de dyre præmier)!

1. De præmier som køberne af julekalenderen kan vinde, består af bidrag fra lokale forretninger i Gladsaxe kommune samt præmier vores medlemmer kan hive hjem via familie og venner, i og udenfor kommunens grænser.

Hvis nogle af jer kender forretninger/ firmaer, som I kunne forestille jer, kunne have interesse i at skænke en præmie, hiv endelig fat i dem og giv besked til undertegnet når gaven er i hus! Der er forberedt et brev med information. Salgsmaterialet kan I få ved henvendelse på mailen nedenfor.

Det er brug for frivillige med iver og gåpåmod, der kan være behjælpelige med at gå rundt til et rimeligt antal lokale forretninger og spørge om bidrag til præmie puljen. Alle kan hjælpe, men en gruppe af børn og unge skal følges af en voksen. Vi klæder jer godt på før i tager af stede, og hjælper selvfølgelig med at lave et overblik over hvilke forretninger der alle reden har blevet spurgt.

Præmier kan indsamles frem til mandag den 15. oktober (uge 42) hvorefter kalenderen skal trykkes og gøres klar til salg fra begyndelsen af november. Forretninger der har givet en præmie for mindst 500kr får sit navn trykket på bagsiden af julekalenderen.

2. Julekalenderen forventes være klar til salg lørdag den 3. november, så at de kan deles ud til powerweekend.

Salg kommer at foregå via dør til dør princippet, hvor medlemmer sælger til familie, naboer, venner, arbejdskollegaer. Der er brug for alle klubbens medlemmer i denne salgsprocess, og til den medlem der sælger flest kalendere, er der fri kontingent i 6 måneder!

HELE PROJEKTET LIGGER KLART, MEN VI KAN IKKE GØRE DET UDEN JER, FANTASTISKE MEDLEMMER!!!

Så hiv fat i dine kontakter og/ eller meld dig/ jer hurtigt (senest den 7. oktober) på banen til at indsamle præmier fra de lokale forretninger, til Steen Træholt Christensen på tlf. 20 77 97 67 eller brjulekalender@gmail.com!

- Indlagt af Veronika