Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Årets hulahula klubfest
Indskrevet: 24/9, 2018

Kære alle sammen,

Efter en lang, god og varm sommersæson er det tid til årets begivenhed; Bagsværd Roklubs Klubfest. En fest hvor vi ser tilbage og fejrer de bedste øjeblikke fra året der er gået. Derfor vil vi gerne invitere jer alle til årets klubfest d. 27 oktober, hvor vi vil glæde os til at se alle årgange, fra junior til 60+.

Årets tema Vi har i sommeren 2018 haft en hed sommer, men vi har ikke fået nok af varme og sol! Derfor søger vi mod et mere eksotisk klima, sol og bølger - en aften på Hawaii. Så find din flotte hawaiiskjorte og det flotteste hulaskørt frem fra gemmerne. Vi glæder til en farverig aften på Hawaii’s sandstrand med en udsøgt drink i hånden sammen med dig.

Middagen Vi starter aftenen ud med velkomstdrinks i stuen fra kl 18 og går til bords kl. 18:30, hvorefter vi skal nyde aftenens overdådige menu. Under middagen vil der være festlige indslag, og vores toastmastere vil sørge for at holde humøret højt. Så ligger du inde med en god historie, et festligt indslag eller andet, så kontakt Regitze Bay på facebook eller regitzebay@gmail.com.

Efter middagen vil der være live-musik for enhver smag. Kl. 22:30 lukker vi dørene op for alle dem, der ikke har mulighed for at deltage til middagen og andre venner af klubben, og her sætter vi dansegulvet i gang med årets DJ.

Vi har vores to friske bartendere, der sørger for drinks, øl, vin, sodavand mm. hele aftenen - til favorable priser. Så er du morgenroer, solskinsroer, motionist, kaproer eller tidligere medlem, så kom og drik en øl eller to, med en ven eller en man måske ikke får snakket med til daglig.

Glæd jer til et brag af en aften i selskab med alle medlemmer i Bagsværd Roklub! Vi glæder os til at se jer!

Dato: 27/10-2018

Pris: 225 kr. Tilmelding foregår på klubmodul

Start 18:00

Aldersgrænse: 16 år

Sidste tilmelding: 14/10

Hvis man tilmelder sig inden mandag d. 1/10, er man med i konkurrencen om 2x gratis Klubfest-billet!

Mange hilsner, årets festudvalg!

- Indlagt af Veronika på ønske fra Christian M