Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev august 2017
Indskrevet: 21/8, 2017

Nyhedsbrev august 2017

 

Ny motionschef

BR har fået en ny motionschef i Regitze.

Regitze har været den del af BRs motionsroning i mange år og på trods man måske ikke ved hvem hun er kan man helt sikkert genkende hende. Regitze har alle reden lavet et nyhedsbrev for motionisterne og I skal nok komme til at høre meget fra hende. Til info er Mathilde Skovgard stadigt motionisternes træner.

 

Klubtur til Berlin

Den hyggelige klubtur til Berlin skal nu optages igen, og weekenden den 20-22 oktober tager vi af stede! Alle grupper i klubben er velkomne at tage med, og både (8+ for herre, 4x/ 8+ for damer) bliver sat ud fra de tilmeldte samt deres interesse og niveau. Man er selvfølgelig velkommen at tage med som heppekor for at fylde pladserne i bussen op!

Mere information og tilmelding i separat nyhedsbrev fra den 13. august.

 

Roskole uge 31

I uge 31 blev der afholdt roskole for interesseret mennesker over 18 år. Mandag var der information og introduktion i ergometer, alle de andre dage i ugen var de på vandet i bubba- gig- og indriggerbåde. Op til 14 roer kom daglig og det var en succe! Dem der har meldt sig ind træner nu på de samme tider som de mere erfarne motionister (mandag og torsdag kl. 18) men er i en gruppe for sig så at de ”gamle” kan træne i sine hold op mod masters VM.

Torsdag den 24. august er der stor fællesspisning for ”gamle” og ”nye” motionister, og BR håber selvfølgelig på at roskolen og deltagelse i fællesspisning er en god måde at introducere nye medlemmer ind i klubben.

Det er op til Regitze (motionschef) og Mathilde (masters træner) at tage en beslutning om hvordan en form for roskole skal køre fremover.

 

Kasser/ pakker udenfor

Som beskrevet i tidligere nyhedsbrev er vores klubchef Knud ny opereret og har brug for ro til at finde sine kræfter igen. Det er derfor ekstra vigtig, at vi alle hjælpes ad med nogle af de praktiske opgaver. Hvis du derfor finder en kasse/ palle med pakker udenfor hovedindgangen, skal det bæres indenfor.

 

Fejning af bådhalle

Det er altid sjovere at lave nyhedsbrev om gode ting, men en gang i mellem er modsatsen nødvendig: vores bådhalle ligner lort og det er ikke acceptabelt.

Bådhallene er ikke til opbevaring, hver ting har sin plads og der skal den gerne ligge. Bruger man et bådcover må det gerne hænges til tørring når båden er kommet hjem, men det skal foldes sammen og lægges på plads. Sandpapir brugt til at slibe åre skal smides i skraldespanden hvis det hele er brugt, og ellers lægges på plads. Håndklæder brugt til at tørre både skal hænges op til tørring så at dine klub kamrater kan bruge den igen et par timer semere.

BR er en klub der er grundet på frivillig arbejdskraft, og det er derfor vigtig at alle hjælpes ad. Hug en kost efter træning og feje gulvet i en bådhal, det kommer til at gøre en stor forskel!

 

Fibernet

BR kommer i løbet af efteråret at få fiber, hvilket forhåbentlig kommer at give et bedre og mere stabilt internet.

 

Loppemarked

Har du noget liggende i din kælder eller garage der ikke bliver brugt, og som BR kunne tjene nogle kroner på? Lørdag den 26. august fra 10-13 har vi salget i foreningernes loppemarked! Indtjening fra salget går direkte ned i klubbens kasse og derfor kan alt der kan sælges bruges! John P er BRs tovholder og har du/ I noget der kan sælges, kan han kontaktes på 22845705 for aftale om aflevering.

Hvis du har brug for at investere i noget kan du kigge forbi Grønnegården på generatorvej 3!

 

Gladsaxe dagen 2017

Den 26. august (på lørdag) er der Gladsaxe dagen ved kommunens rådhus og rundt omkring Buddinge rundkørslen fra 13-17. BR kommer at være repræsenteret med en stand fra kl. 13-17 hvor der afholdes ergo konkurrence, fremvises en båd etc. BRs 60+ er tovholder med de har brug for 4-6 unge (alder 10-25) hjælpere der kan hjælpe en time eller to hver, med at repræsentere klubben. Kontakt mig på vlakarlsson@gmail.com eller Kirsten på 23429941 for mere information og/ eller tilmelding!

 

Kanindåb og medaljereception

Årets kanindåb, som vanligvis afholdes den samme dag som medaljereceptionen, var planlagt til den 3. september, men det er blevet flyttet til søndag den 10. september, grundet at flere af de nye roere ikke er til stede den 3.

Medaljereceptionen er flyttet til klubfesten så at U23 EM og VM kan nå at afholdes.

 

Festudvalg

Har du lyst til at være en del af festudvalget til årets klubfest der afholdes den sidste lørdag i oktober?

Meld din interesse til mig via vlakarlsson@gmail.com/ facebook/ besked eller en anden måde der passer dig! Vi skal gerne være en gruppe på 5-6 mand der sammen tager arbejdet om at kordinere årets højdepunkt :)

 

  • Indlagt af Veronika