Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev fra bestyrelsen, augusti 2019
Indskrevet: 20/8, 2019

Kære medlemmer,

Vi håber at I kan bruge følgende informationer:

- På kontoret ligger der flere første hjælp kasser fra Falck. De bliver jævnligt fyldt op, så hvis man skal af stede på regatta eller andre arrangement er man velkommen at tage en med. En af kasserne er mærket med "Må IKKE fjernes fra kontoret", og denne SKAL ligge på kontoret så at der altid findes plaster og bandage tilgængeligt i klubben.

- Grundet brandsikkerhed og brandlove, må gasflasker og grille ikke opbevares i værkstedet eller bådhallene. Når de ikke bliver brugt udenfor, skal de opbevares i skuret.

- Der er kommet en sko reol op i damernes omklædningsrum. Bemærk venligst at denne reol kun skal bruges til sko. Der ud over henviser bestyrelsen til BRs ordensreglement hvor det meget tydeligt står at tøj og personlige ejendele ikke må opbevares i omklædningsrummene. Alt der bliver fundet bliver smidt i glemmekassen.

- Man må ikke pille på ventilations anlægget i ergometerrummet. Hvis man mener at det ikke virker optimalt, opfordrer bestyrelsen til at man kontakter klubchef Torben hurtigt muligt og specifikt beskriver problemet.

- Lige om lidt er efteråret og når det er tid at stille urene tilbage, er det også tid til BRs klubkaproning og årets klubfest!
Vil du være med til at arrangere klubkaproningen? Kontakt formand Mikael og derfra er det op til dig hvordan og hvorledes årets klubkaproning skal afvikles.
Har du nogle gode ideer om hvordan man får alle klubbens medlemmer at deltage i årets bedste fest? Kontakt Christian M der er tovholder til klubfesten.

- Vores redningsdragte skal være til gavn for alle. Husk venligst at hænge den op efter brug, så at den kan nå at blive tør til næste hold med trænere/ styrmænd skal ud på vandet.

- Har du en gemt projekt/ event manager i maven?
Vi har brug for din hjælp til at stable næste års Sankt Hans arrangement på banen! Til 2020 har vi fået hele arrangementet hvilket indebærer at vi får økonomisk støtte fra kommunen men selve skal ud at hyre kunstnere, bygge scene, ararngere mad etc. Meld gerne dit interesse til formand Mikael hvis du har lyst til at være med i organisationen omkring dette event!

- Hvis der er nogen af klubbens medlemmer der ønsker at deltage i Lederakademiens kurser er det bare at melde sig til formand Mikael!

- Til orientering er der sat overvågning op mod vandet, for at øge sikkerheden ved motorbådene efter diverse røverier.

- Bestyrelsen tager aktivt stilling mod alle former for chikane og personangreb i alle des former. Hvis du kender noget til de "streg" der har foregået i herrernes omklædning hører bestyrelsen gerne fra dig!

- Der har været mange skader på vores materiale i sommermånederne. Det er sådant der sker, men husk at skrive det i den sorte/ røde bog i bådhallen tættest på stuen eller melde det til materiale forvalter Ian, så at både og åre kan blive repareret hurtigst muligt.

- Indlagt af Veronika