Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Vintersæsonens anden powerweekend
Indskrevet: 9/11, 2017

Kraftcenter Bagsværd inviterer til vintersæsonens anden powerweekend.

Hvilken anden fantastisk måde er der at fejre første advendt på end at gøre det med en powerweekend. 

Fredag d. 1. december kl. 16.00 starter træningsweekenden, og den slutter søndag d. 3. december omkring klokken 16.00. Vi sover i klubben, og der vil være overnattende trænere.

Første træningspas fredag eftermiddag foregår formentlig i Bagsværd Svømmehal, hvor der er mødetid klokken 16.00. Efter svømmetræningen går vi fra svømmehallen til roklubben. Lørdag træner junior A/B på vandet to gange. Søndag træner junior A/B på vandet om formiddagen, mens eftermiddagspasset kommer til at være indendørs for nogle af roerne. Junior C/D træner på land, men vil både komme til at træne indendørs og udendørs

Husk at medbringe masser af træningstøj, drikkedunk og en madpakke til fredag aften. Alle øvrige måltider laves og indtages i klubben med hjælp fra forældre.

Junior A/B-roere (årgang 2003 eller ældre) skal have underskrevet vinterroningstilladelse, inden de får lov at træne på vandet. Der vil under ingen omstændigheder blive dispenseret fra dette. Trænerne vurderer, hvilken kategori de enkelte roere hører under.

Tilmelding findes på klubmodul: [link]

Vi søger ligeledes efter forældrehjælp til at stå for indkøb til morgenmad og snacks, frokost lørdag og søndag og aftensmaden lørdag.

Det er rarest at være to-tre forældre til de enkle måltider. Mere end tre bliver alt for mange til det lille køkken.

Tilmeldingen foregår, når roeren tilmeldes på klubmodul. 

Ved for sen tilmelding kontaktes Ann-Louise, ann_louise_9@hotmail.com, angående tilmelding og betaling.

Weekendens øvrige powerweekender er:

19.-21. januar

2.-4. marts

Vh

Trænerne