Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev, maj 21
Indskrevet: 19/5, 2021

Nye regler fra fredag d. 21.05.21

Alle de mange restriktioner har til tider været svære at tolke, men dem der træder i kraft på fredag er heldigvis ret nemme at forstå. Der må nu være 50 personer forsamlet indendørs og 100 personer udendørs. Dog skal der indendørs være minimum 4 m2/person ved bevægelse og 2 m2/person ved stillesiddende aktiviteter.

Brandsikring af klubben

Vores klubhus skal brandsikres, og i den forbindelse planlægges en anden indretning, primært af bådehallerne og værkstedet, hvor der flyttes lidt rundt på placeringen. Hvis man er interesseret i at se forslaget, ligger tegningerne i Pejsestuen.

Næsten normal brug af klubben igen

Vi er ved at være mange, der igen benytter faciliteterne i klubben, og det betyder, at vi er nødt til at vise hensyn til hinanden.

Som udgangspunkt har de grupper, der står i skemaet, der hænger i ruden i bådehallen ud mod søen, retten til at benytte faciliteterne i det tidsrum, der er angivet. Dette gælder f.eks. brug af  køkkenet. Har du behov for at bruge faciliteterne, så spørg gruppen om lov først. Det kan som regel godt lade sig gøre.

I damernes omklædningsrum skal  tøjet ikke være spredt ud over det hele. Man skal tage det med sig. Ligeledes er der ret mange sko på gulvet. De skal fjernes, så rengøringen kan komme til. Der er en ret stor skoreol, hvor de kan placeres, og hvis der ikke er plads må de andre ting, der har holdt deres indtog på den, fjernes. Det er en skoreol. Jeg har ladet mig fortælle, at det godt kan lade sig gøre at holde orden hos herrerne, så det må også kunne lade sig gøre hos damerne. Kan man ikke finde efterladt tøj, kan det være andre har fjernet det, så se efter i glemmekassen.

Og så er der lige de åbentstående skabe, som skal være lukkede, da de til tider er til gene for andre - nogen har ramt en låge med benet og andre har ramt et lågehjørne med hovedet - det er ikke så rart (har faktisk selv prøvet det).

Ny kaproningschef

Mia Espersen fratrådte, efter eget ønske, jobbet som kaproningschef for nogen tid siden. En ny har påtaget sig opgaven, og det er Mathilde Norking. Held og lykke med det, Mathilde.

Husk

At der er generalforsamling på tirsdag d. 25.05.21 kl. 19 - tilmelding i Klubmodul.

At der er fødselsdagsgrill d. 04.06.21 kl. 17 - tilmelding i Klubmodul.

At der fortsat er krav om brug af mundbind indendørs.

At man skal have gyldigt Coronapas/negativ test, når man er indendørs.

At spritte af , spritte af, spritte af ................................

At være i godt humør :-)

Velkommen

Velkommen til alle nye, håber I finder jer til rette i klubben. Man kan altid spørge, hvis man er i tvivl om noget - der findes ikke dumme spørgsmål.

Regitze Rønstrup