Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Power Weekend Marts
Indskrevet: 11/2, 2018

Tiden nærmer sig for vinterens sidste powerweekend. Vil du lave en invitation? Datoerne er d. 2.-4. marts. Du må gerne lave en tilmelding for hele weekenden og bare for frokost.

Kraftcenter Bagsværd inviterer til vintersæsonens sidste powerweekend.

Fredag d. 2. marts kl. 16.00 starter træningsweekenden, og den slutter søndag d. 4. marts omkring klokken 16.00. Vi sover i klubben, og der vil være overnattende trænere.
 
Første træningspas fredag eftermiddag foregår i Bagsværd Svømmehal, hvor der er mødetid klokken 16.00. Efter svømmetræningen går vi fra svømmehallen til roklubben. Lørdag træner junior A/B på vandet to gange. Søndag træner junior A/B på vandet om formiddagen, mens eftermiddagspasset kommer til at være indendørs for nogle af roerne. Junior C/D træner på land, men vil både komme til at træne indendørs og udendørs

Husk at medbringe masser af træningstøj, drikkedunk og en madpakke til fredag aften.  Alle øvrige måltider laves og indtages i klubben med hjælp fra forældre.

Tilmelding findes på klubmodul: [link]

Vi søger ligeledes efter forældrehjælp til at stå for indkøb til morgenmad og snacks, frokost lørdag og søndag og aftensmaden lørdag.

Det er rarest at være to-tre forældre til de enkle måltider. Mere end tre bliver alt for mange til det lille køkken.

Tilmeldingen foregår, når roeren tilmeldes på klubmodul.

Vh
Kræftcenter Bagsværd