Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Kanindåb og familiedag i klubben
Indskrevet: 27/8, 2017

Søndag d. 10. september lægger Dronning Neptunia vejen forbi Bagsværd Sø. Hun medbringer sin prinsgemal og dåbsslaver, og sammen vil de sørge for, at Bagsværd Roklubs kaniner kan blive døbt i søens vand som rigtige roere.

Som noget nyt vil vi i år invitere forældre og søskende til vores roere ud at prøve at ro inden kanindåben. Vi mødes klokken 10 og laver rohold af forældre og roere. Det er absolut ikke en forudsætning, at man har prøvet at ro før. Efter at have roet på vandet laver vi stafet i romaskinerne.

Når dåben er overstået, tænder vi op i grillen og hygger ved søen.

Familieroning er for alle roere og deres forældre og søskende uanset alder og erfaring. Det er med andre ord ikke kun for kaninernes forældre. Vi håber, at flest muligt vil deltage! Den eneste begrænsning er, at yngre søskende skal være fyldt 10 år for at kunne være i bådene.

Tilmelding til familieroning 2017

Tilmelding til familieroning 2017 - statistik


Kanindåben er for alle roere, uanset alder, der ikke tidligere er døbt. Alle andre er selvfølgelig meget velkomne til at kigge på! Skal man døbes, er det smart IKKE at bruge sit nyeste sæt træningstøj.

Tilmelding til kanindåb 2017

Tilmelding til kanindåb 2017 - statistik


Grillarrangementet er for alle interesserede. Vi tænder op i grillen, men man skal selv medbringe mad til grillen. Drikkevarer kan købes til meget rimelige priser og overskuddet går ubeskåret til roklubben.

Tilmelding til grill 2017

Tilmelding til grill 2017 - statistikProgram:

10.00-12.00: Familieroning med roning på vand og stafet i romaskine
12.00-13.30: Kanindåb
13:30- : Grill

Arrangementet er gratis, men af hensyn til planlægning er tilmelding nødvendig senest d. 8. september.

Vi håber at se mange til en hyggelig dag ved Bagsværd Sø.

/Trænerne