Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Efterårs-/vinterroning - masters 27+
Indskrevet: 4/9, 2021

Kære mastersroer 27+

For nogle år siden havde vi en lørdagsotter. Den vil vi prøve at genoplive, og derfor vil vi høre om der er interesse for det, men der er også mulighed for at vi kan ro 4-/4x.

Knud Riis og Aage Jonassen vil være primus motor for lørdags-/søndagsroningen og indkalder hver gang, så vi er sikre på, at vi har fuldt mandskab. Hvem husker ikke Aages skønne SMS´er :-)? Vi må nok skiftes til at være styrmand, og håbe på, at alle kan skrue sig ned på styrmandssædet, hvis ikke det er muligt at finde en fast styrmand.

Vi påtænker at starte lørdag d. 25.9.21 eller søndag d. 26.9.21 kl. 9. For at være med er det en forudsætning, at man kan opnå vinterrotilladelse (= erfaren roer), da vi også ror til vinter. Og hvis du kan ro med en åre er det et plus, men kan du ikke, så finder vi ud af det.

Tilmelding i Klubmodul og angiv i bemærkninger om du også kan ro søndage (vi tager den dag, hvor flest kan). Skriv også gerne om du er styr- eller bagbordsroer eller kan begge dele. Hvis du gerne vil være reserve, så skriv dig også på - skriv "reserve" i bemærkningsfeltet.

18+ ror om søndagen, og da Matilde er stoppet som træner, vil 18+ også have problemer mht. motorbåd på vandet i vintersæsonen, så derfor kunne der være mulighed for at samarbejde om det, hvis det bliver om søndagen. Vi kan også ro sammen :-).

Hvis der er interesse for det, stiller vi op til regattaer.

Tilmeld jer senest d. 19.9.21, Vi ser frem til at høre fra jer

Hilsen Knud og Aage

Regitze Rønstrup