Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Motionsafdelingens mad- og vinaften d. 7.3.2020 kl. 18
Indskrevet: 10/1, 2020

Kære motionister!

Igen i år afholdes den altid hyggelige mad- og vinaften. Sidste år var vi i USA, men i år vender vi tilbage til Europa, for vi skal smage græsk mad og vin og måske et glas ouzo til velkomst eller senere. Og så kunne det også være vi lige skulle prøve at danse Zorba og måske en lille quiz.

Denne herlige aften er d. 7.3.2020 kl. 18 i Pejsestuen.

Der vil være 3-4 retter med tilbehør, og jeg håber naturligvis, at der melder sig nogle kokke. Der må gerne melde sig mere end 3-4 personer, da tilbehør til retterne også kan uddelegeres.

Man er velkommen til at klæde sig på efter temaet (ikke et krav), så find et hvidt lagen og svøb dig i det, en laurbærkrans på hovedet og find måske et par gamle Jesussandaler i gemmerne. Du er også velkommen til at finde på noget helt andet.

Tilmelding i Klubmodul, hvor man i bemærkningerne tilkendegiver om man vil lave mad. De andre opgaver håber jeg vi kan være fælles om at udføre i løbet af aftenen. Tilmelding senest d. 29.2.20.

Pris for hele arrangementet er kr. 250,-, som indbetales på MobilePay tlf. 6120 3640 i perioden fra 15.2.20- 29.2.20. Anden form for betaling kan aftales med undertegnede. De der skal lave mad og købe vin indbetaler ikke, men får udlæg refunderet fratrukket deltagerbeløbet. Vi laver en afregning bagefter.

Påhæng er velkomne. Skal angives i bemærkningerne ved tilmelding.

Håber at se jer - vel mødt til en hyggelig aften.

De bedste hilsner

Regitze R.