Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Vintertræning 30+
Indskrevet: 26/10, 2018

I næste uge starter vintersæsonen som bekendt. Her er lidt oplysninger om mandage og torsdage.

Rospinning, mandage:

Det er meldt ud, at jeg skulle have rospinningen i vinter, men af tidsmæssige årsager har jeg været nødt til at trække mig (jeg havde ellers intentioner om at lave mine egne programmer med tilhørende musik - det må vente). Der er kommet et forslag, som er vedtaget, om at vi på skift har en aften hver som instruktør. Der er ikke noget ekstraarbejde forbundet med det, idet vi har færdige programmer med musik, der dækker hele sæsonen frem til standerhejsning. Hvis nogen ikke har lyst, finder vi ud af det. Torben er instruktør på mandag.

På søndag fjernes dele af væggen mellem ergometerrummet og sliderummet, så der er plads til 4-5 ergometre mere, så vi har mulighed for at være flere, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt, og det gør det selvfølgelig, for vi har jo fået en flok nye, der er meget aktive, som har meldt ud, at de gerne vil komme om mandagen.

Det er et ønske, at der føres logbog over hvor mange deltagere, der er på alle hold, så man kan tilpasse behovet. Det tager jeg mig af.

Gymnastik, torsdage

Marianne kommer igen (vist nok 24. sæson) med sit altid gode og smittende humør og ikke mindst energi, og giver en omgang god gymnastik, der består af opvarmning, hop, løb, vægte, ryg- og maveøvelser, elastikker, og hvad Marianne nu ellers finder på. Der sluttes af med udstrækning. Jeg vil garantere, at I de første gange vil kunne mærke de muskler I ellers ikke bruger. Der trænes fra kl. 18.30-20.00.

Og husk så lige, at der er spisning bagefter gymnastikken. Tilmelding i Klubmodul.

Mad- og vinaften tænkes afholdt d. 2.2.2019, så lav lige en (foreløbig) reservation af aftenen. Forslag til tema modtages gerne. Jeg har dog gjort mig nogle tanker, men det kan jo være der var nogen, der har noget der var bedre.

HUSK at underskrive en vinterrotilladelse, hvis du skal ro i vinter. Sedler dertil ligger ude ved indgangen.

Vel mødt til vintersæsonen 2018/2019.

Regitze