Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Nyhedsbrev for motion 30+ (andre må gerne læse med)
Indskrevet: 6/8, 2017

Da jeg har taget en ny kasket på og påtaget mig en ny rolle, synes jeg, at jeg har behov for at udsende et nyhedsbrev for motion 30+ og gøre lidt status og måske bringe nogle nyheder m.v., og for at Veronika ikke skal føle sig overrulet har jeg aftalt det med hende. Først og fremmest vil jeg på alles vegne sige Knud tak for det store arbejde han har gjort for os som motionsansvarlig. Der er sat nogle rigtig gode skibe i søen, som vi er glade for. Jeg kan bl.a. nævne, at vi fik en træner – Mathilde Skovgaard. Hun er dygtig og god til at lære fra sig, og det nyder vi godt af. Nogle både, også kaldet pinkbåde, er blevet mastersbåde, og benyttes kun af os og 18+. Derudover blev lørdagsotteren også søsat af Knud. God bedring, Knud.

”Veronikas roskole”.

 Veronika startede i mandags en ny form for roskole. Idéen/måden den afholdes på har hun taget med fra den roklub hun kommer fra i Sverige. Jeg tror ikke, der er nogen, der er uenig med mig i, at måden vi gør det på nu og tidligere, nok lider af metaltræthed, og det gør vi vist også selv, så jeg synes det er et godt initiativ - noget nyt, som jeg bestemt ser nogle fordele i. Jeg håber på tilbagemelding på hvordan det er gået med roskolen fra Veronika. Som jeg har forstået det, færdiggør Veronika og Mathilde hele roskolen inkl. frigivelse. Til de nye kaniner, som jeg lige kort fik lov at hilse på i går, vil jeg sige velkommen til. I virkede meget tændte og interesserede, så det tegner godt. Der er kanindåb søndag d. 3.9. 17 kl. 11, mere om det senere.

Velkommen til og frigivelse:

Ligeledes vil jeg sige velkommen til Astrid Krüger og Peter Skafte, der begge også ror i Roskilde Roklub. De er primært kommet til os med det formål, at de gerne vil have nogle flere at ro outrigger med. De er begge 2 gledet godt ind i vores gruppe, så det håber jeg også de selv synes. Steen Nielbo, der er fra forårets roskole, er blevet frigivet.

Ryste-sammen-torsdagsgrill d. 24.8.17 kl. ca. 20-20.30

Veronika og jeg vil i samarbejde lave en ryste-sammen-grillaften, hvor jeg har opfordret de nye til at komme, og selvfølgelig vil det være dejligt, hvis flere af de ”gamle”, der ikke plejer at deltage i torsdagsgrillen, også kommer. Vi laver salat/brød, og det plejer at koste 15-25 kr. pr. næse, og betales direkte til arrangørerne. Kød medbringer man selv. Der kan købes rødvin til kr. 10 pr. glas. Der kan trækkes øl og vand i automaten. De nye er naturligvis også velkomne til at deltage i de andre torsdagsgrillaftener før denne. Tilmelding senere.

Lørdagsotter:

Lørdagsotteren ror i Norske Løve kl. 8 (vinter kl. 8.30). Vi er pt. en bruttotrup på (vistnok) 11, men der er flere, der har vist interesse for at være med. Vi kan sagtens udvide, så der også bliver en 4x/4-. Er du interesseret i, at blive en del af bruttotruppen, så giv mig et praj.

DM d. 19. og 20.8. på Bagsværd Sø

Jeg har fået melding fra Susie Vestergaard, at hun deltager i 1x – masters og ror i Liten – Held og lykke, Susie. Har ikke hørt om andre deltagere fra os.

Nordic Masters

I forrige weekend var der Nordic Masters på Bagsværd Sø. Pga. ferie formåede vi lige at skrabe sammen til en dame 4x bestående af Anne-Marie Espersen, Astrid Krüger, Annette Villumsen og undertegnede. Vi nåede kun at ro sammen en gang før, og fik en ventet sidste plads, men vi gav LDR kamp til stregen. Formanden roede 1x og fik guld – til lykke. Anne Bay roede sammen med sin far på 80 år – sejt. Selv om det blev en sidsteplads sagde Anne, at det var det bedste løb de havde roet sammen. Susie Vestergaard og Kristine Madsen roede 2-. Da de var de eneste K´ere, der stillede op, måtte de konkurrere mod mændene. Det blev en flot 2. plads.

World Rowing Masters

I begyndelsen af september er der World Rowing Masters i Bled i Slovenien. En lille gruppe drager ned til dette umådelige smukke sted. Pøj, pøj til alle og god tur.

Copenhagen Harbour Race

Lørdag d. 14.10. er der traditionen tro Copenhagen Harbour Race. Jeg håber vi hurtigt kan finde ud af hvem der vil deltage, så vi kan melde ud, at vi har brug for en otter. Hvis vi er for mange, må vi trække lod.

Mad- og vinaften 2018

I år fik vi desværre ikke lavet en mad- og vinaften, men jeg synes bestemt vi skal ha´ en til næste år f.eks. i slutningen af februar. Er der nogen, der kunne tænke sig, at være primus motor for arrangementet, så giv mig venligst en melding.

Med min nye kasket vil jeg forsøge at gøre mit bedste, og jeg håber I vil hjælpe til med nogle af opgaverne. Det er der heldigvis allerede nogen, der har meddelt, at de vil.

Rohilsner Regitze R.